Repair Café Dieren 9 september 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur is het Repair Café Dieren weer in de Oase.

Bij het Repair Café Dieren kan je je kapotte spullen laten repareren door vrijwilligers. De vrijwilligers hebben een breed scala aan vaardigheden en kunnen je helpen met het repareren van je kleding, elektronica, meubels, huishoudelijke apparaten en nog veel meer.

Heeft u een broodrooster dat niet meer werkt? Een favoriete trui met een gaatje? Doet uw fiets het niet? Gooi ze niet zomaar weg! Neem ze mee naar ons Repair Café en geef ze een tweede kans. Samen verminderen we de afvalberg en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Deskundige vrijwilligers staan klaar om hun kennis en vaardigheden met u te delen.

Terwijl we samen sleutelen en repareren, leren we van elkaar.

Het Repair Café Dieren is elke 2e zaterdag van de maand van 14.00 tot 16:00 uur en iedere 4e donderdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur in het buurthuis De Oase, Ericaplein 1, Dieren

Wat zijn de kosten?

Het Repair Café Dieren is gratis! Je hoeft alleen de kosten van nieuwe onderdelen te betalen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen