Excursies landgoed Biljoen tijdens Open Monumentendag 2023

Foto: Floor-ten-Brink

VELP – Tijdens Open Monumentendag 9 september 2023 verzorgt GLK excursies over landgoed Biljoen. Biljoen is een oud landgoed. Het is een voorbeeld van een landgoederenlandschap rondom het kasteelterrein met koetshuis, boerderijen, beken en vijvers, parkbos en weiden.

De natuur van het landgoed is mede vormgegeven door de beken, waterpartijen met cascades. Er staan oude bomen en er komen bijzondere plant- en diersoorten voor. Het is een aantrekkelijk gebied om in te wandelen. De boswachter besteedt aandacht aan de historie, cultuur en natuur van het landgoed. Het privé gedeelte van het landgoed is geen onderdeel van de excursie.

Educatief boswachters vertrekken ieder uur vanaf het koetshuis voor een rondleiding. Eerste groep om 10.00 uur, laatste om 15.00 uur. Voor deelname is het reserveren van een gratis toegangsticket noodzakelijk. Reserveer tijdig want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Meer informatie en het reserveren van tickets: www.glk.nl/openmonumentendag.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen