Samen zingen bij het Kampvuurcafé in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Paul ten Broeke

VELP/ROZENDAAL – Op zaterdag 9 september komen honderden zangliefhebbers weer bijeen in Openluchttheater De Pinkenberg voor een avondje onvervalste kampvuurzang. Iedereen kan meedoen, jong, oud, beginnend of gevorderd. De weersverwachtingen zien er perfect uit.

Van Queen tot Racoon, van Billy Joel tot Harry Styles, van de Bee Gees tot de Spice Girls; voor ieder wat wils. De songteksten worden geprojecteerd op grote beeldschermen, en de vertrouwde stemmen van Sander Gieling, Jos Jansen en Elke Jansen voeren je mee op een warm en soms onstuimig bedje van gitaar, percussie en piano.

Eindeloos samen zingen onder de sterrenhemel, in een sprookjesachtige entourage. Klinkt als een feestje? Dat is het ook! Kom het meebeleven, let’s join voices and make magic.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen