Doe jij mee aan de jubileumeditie van de Dierense Fietstocht?

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zondag 10 september 2023 organiseert Winkelcentrum Dieren voor de 5e keer de Dierense Fietstocht en tevens de lancering van de Tour de Global Goals. ”Tour de global goals” een fietsroute van ca. 22 km door Dieren en Spankeren met als doel de 18 global goals onder de aandacht te brengen.

Deze fietstocht wordt georganiseerd door de gezamenlijke winkeliers op het winkelcentrum Dieren in samenwerking met de gemeente Rheden en de stichting fiets op 1. Tijdens de  fietstocht van ca 22 km. zullen de deelnemers op een aantal plaatsen verwend worden met wat lekkers.

De start is bij Theothorne van 11.00-13.00 uur met een kopje koffie, thee en een versnapering. De deelname is gratis.

Inschrijven: (Max 1000 deelnemers)

Een digitaal inschrijfformulier is te vinden op de website van winkelcentrum Dieren of in te vullen bij The Readshop Diderna 6 Dieren, Lingerie winkel Le Cherie Callunaplein 46 Dieren en Just More Callunaplein 54 Dieren.

Tevens zal er onder de deelnemers een verloting plaats vinden. De prijs is 150 euro shop tegoed bij Centrum Dieren winkeliers naar keuze. De organisatie zou het fijn vinden, dat er bij de finish een vrijwillige bijdrage voor een goed doel gedaan wordt.

Kijk voor meer informatie ook op: www.winkelcentrumdieren.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen