Bijzondere voertuigen gezocht voor op festivalterrein bij Dorpsfeest Velp

Foto:

VELP – Bent u de trotse eigenaar van een bijzondere auto, een klassiek voertuig, een authentieke Oldtimer, dan bent u welkom op het Dorpsfeest in Velp op 10 september 2023.

De voertuigen worden tentoongesteld bij het feest terrein nabij kasteel Biljoen. De auto’s worden achter elkaar geparkeerd in vakken van 6 bij 3 meter. Zo is er ruimte om de voertuigen van alle kanten te bekijken. Er passen ongeveer 20 (oude) voertuigen op het festivalterrein, deze worden aan de hand van de aanmeldingen en het soort voertuig verdeeld.

De organisatie hoopt op veel respons en zullen daarom streven om een zo’n breed mogelijke tentoonstelling, qua bouwjaar/type/merk/model en variatie. Na aanmelding ontvangt u een bericht waarin staat of ze uw voertuig kunnen verwelkomen. Tevens ontvangt u dan vervolgens bijgewerkte informatie over de dagplanning en terreinindeling.

Aanmelden kan via de link volgende link https://forms.gle/PKyttHSthbzav9c79 of onderstaande QR code, alvast hartelijk dank voor uw sfeervolle bijdrage aan het dorpsfeest in Velp.

QR-code Klassieke voertuigen Dorpsfeest Velp 2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen