Er is nog ruimte om cursussen en activiteiten te doen in de Paperclip te Velp

Foto: Rabo Clubsupport

VELP – Ook na de goed bezochte open dag in Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp is het nog mogelijk om u aan te melden voor een cursus, activiteit of lezing. Zoals altijd is het aanbod weer erg divers en zijn de kosten niet hoog.

De cursus Velpologie is nog niet geheel volgeboekt en ook voor de lezing over Myanmar, met een prachtige film, kunt u zich nog aanmelden. Bij de cursussen waarbij in kleine groepen gewerkt wordt zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan Spaans, Qigong, Yoga, Bridge, Website bouwen, Sterrenkunde en Bloemschikken. De meeste cursussen starten op maandag 18 september.

Alle informatie over de diverse mogelijkheden bij De Paperclip kunt u vinden op de website. Hier kunt u zich ook aanmelden. Is digitaal aanmelden en betalen lastig voor u, dan kunt u zich wenden tot de contactpersoon die bij elke cursus en activiteit vermeld staan.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen