Dorpsfeest Spankeren op zondag 17 september!

Foto: gemeente Rheden

SPANKEREN – In het kader van het 450-jarig bestaan van gemeente Rheden zal op zondag 17 september, het Dorpsfeest van Spankeren plaatsvinden. Het voorbereidingscomité heeft een heerlijk programma samengesteld en dat op zondag 17 september 2023 zal starten om 10.00 uur met de fietspuzzeltocht.

Vanaf 12.15 uur begint de Bigband Jalafusi als eerste met een optreden gevolgd door Kamerkoor Canzonet en tot slot de band Move Your Mind. In alle acts zijn regionale Rhedense muzikanten vertegenwoordigd.

Vanaf omstreeks 12.00 uur kunt u ook twee presentaties bekijken in het kerkgebouw. Als eerste een beeldverslag van 15 en 16 april jl. en de tweede is een presentatie met als titel ‘Spankeren in beeld’ met de activiteiten van de Spankerense verenigingen en stichtingen die vertegenwoordigd zijn in de voorbereidingscommissie ‘450 jaar Rheden’.

Om ongeveer 13.00 uur is de lunch op het Kerkplantsoen en gezellig samenzijn en natuurlijk is er gelegenheid om ‘s middags een drankje te kopen tijdens de muziekoptredens. Het mobiele gemeentehuisje staat er en de Spankerense schout Tineke Hamer is aanwezig om het dorp te promoten.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen