Cursus bridge in De Paperclip Eiberstraat Velp

Foto: . .

VELP – Bridge is een gezelschapsspel dat met speelkaarten wordt gespeeld. De nadruk ligt op ongedwongen samenzijn en gezelligheid.

Je speelt het samen met een vaste partner, waarmee je afspraken kunt maken over het “bieden”, hoeveel speelslagen jullie samen denken te maken. De beginselen zijn niet moeilijk te leren.

Het is inspanning (welke kaarten zijn al gespeeld?), ontspanning (even nergens anders aan denken) en een wedstrijdelement. Op een club wissel je elk half uur van tafel en krijg je andere tegenstanders. De nieuwe spelers aan de vorige tafel spelen dezelfde spellen als jullie. Na afloop worden de paren vergeleken wat ze op elk spel hebben gescoord. Informatie en aanmelden: https://paperclipvelp.nl/product/bridge/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen