Dru yoga: stilte in beweging, in Ontmoetingscentrum De Paperclip Velp

Foto: stockfoto

VELP – Dru yoga omvat klassieke yoga houdingen, loslaattechnieken, ademhalingsoefeningen, visualisaties en bewegingsreeksen die vloeiend in elkaar overgaan. Het is een zachte vorm van yoga, waarin met aandacht bewegen en ontspanning centraal staan.

Het kan je helpen om klachten als slapeloosheid, stress en pijn of rugklachten te verminderen. Deze vorm van yoga is zowel voor beginner als gevorderde goed te volgen.

Trek comfortabele kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen. Een warme trui en sokken zijn prettig om te zorgen dat je het niet koud krijgt als we gaan liggen of mediteren. Matjes zijn aanwezig.

Docent Joyce van der Woerd beoefent sinds meer dan 10 jaar yoga en meditatie. Na 8 jaar kinderyoga heeft ze zich verder gespecialiseerd in Dru meditatie voor volwassenen. Informatie en aanmelden: https://paperclipvelp.nl/product/dru-yoga/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen