Brouwerij De Snor tijdens Open Monumentendag 2023

VELP – Zaterdag 9 september 2023 opende Brouwerij De Snor haar deuren tijdens het monumenten weekend vele nieuwgierige, veelal Velpenaren, kwamen een kijkje nemen in de voormalige Fiat/Lancia garage Du Soleil.

Na een flinke verbouwing / restauratie van het prachtige pand uit 1880 aan de Hoofdstraat 73a-76 waarbij de gevel weer in de oorspronkelijke staat is teruggebracht, zoals het vroeger was toen er nog een drukkerij gevestigd was, wat later de showroom van Fiat/Lancia garage Du Soleil werd. (het gedeelte wat het luxe restaurant Soirée sinds 14 januari 2023 is) In het voormalige garage gedeelte heeft Brouwerij De Snor nu zijn intrek genomen waar een prachtig bier proeflokaal-café is gemaakt met zicht op de bier brouwerij waar over enige tijd het eigen bier wordt gebrouwen, te bezoeken is en waar rondleidingen worden gehouden.

De van oorsprong Arnhemse speciaalbierbrouwerij “De Snor” is ook nog zondag 10 september tijdens de open monumentendag van 15.00 tot 18.00 uur te bezichtigen aan de Hoofdstraat in Velp. Ook is “De Snor” aanwezig op het Velps Dorpsfeest bij Biljoen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen