Kinderkledingbeurs Rheden zaterdag 30 september

Foto:

RHEDEN – Kom op zaterdag 30 september mooie en betaalbare tweedehands kinderkleding shoppen op de wintereditie van Kinderkledingbeurs Rheden. Ouders en kinderen zijn van 10.30 tot 13.00 uur welkom in het Dorpshuis, Mr. B. v. Leeuwenplein3.

Op de beurs vind je herfst- en winterkleding van maat 86 t/m maat S. Bovenop de verkoopprijs betalen de klanten tien procent om de kosten van de beurs te dekken. Het is op de beurs alleen mogelijk om contant te betalen.

Verkopen
Wil je kleding verkopen op de beurs? Meld je aan via [email protected]. De prijskaartjes en verdere informatie ontvang je via de mail. De kleding wordt de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs ingeleverd bij het Dorpshuis, waarna de vrijwilligers voor de rest zorgen.
 
Over de beurs
De kinderkledingbeurs wordt inmiddels al dertig jaar georganiseerd in Rheden. Elk voor- én najaar kunnen ouders en kinderen hier terecht voor mooie tweedehands kleding. Verkopers brengen de kleding in, waarna vrijwilligers tijdens de beurs voor de verkoop zorgen. Kleding die overblijft na de beurs en niet geretourneerd hoeft te worden, wordt gedoneerd aan de kledingbank.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen