Doe mee met World Cleanup Day in gemeente Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – World Cleanup Day is de grootste, jaarlijkse opschoonactie ter wereld. Inmiddels doen er 180 landen mee. In 2022 waren er meer dan 1.500 opschoonacties aangemeld en deden ruim 40.000 vrijwilligers in Nederland mee. Ook in gemeente Rheden zijn acties aangemeld.

Dit jaar is World Cleanup Day op zaterdag 16 september. Zet hem alvast in uw agenda en meld samen met uw buren, familie en/of vrienden jullie opschoonactie aan. Vanuit de gemeente kunnen opschoonacties voorzien worden van opschoonmaterialen en lekkere versnaperingen en iets te drinken.

Aanmelden en meer informatie
Voor het aanmelden van uw opschoonactie, het aanvragen van opschoonmaterialen of voor meer informatie kunt u mailen naar: [email protected].

“Plastic Troep” houdt helaas niet op bij uw eigen stoep!

De initiatieven die inmiddels zijn aangemeld voor 16 september:

  • Velp: van 10.00 tot 12.00 uur opschoonactie met o.a. wethouder Ronald ter Hoeven, en de maandelijkse opruimvrijwilligers ‘Heel Velp Schoon’
  • Rheden: 10.00 tot 12.00 uur opschoonactie in dorp Rheden georganiseerd door ‘Heel Rheden Schoon’
  • Dieren: 10.00 tot 12.00 uur opschoonactie Dieren georganiseerd door Dieren West.

Dorus Klomberg zal of in Rheden of in Dieren aansluiten bij de actie.(info volgt)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen