Opruiming zomercollectie bij kledingbank Dieren

Foto: Stichting Strak

DIEREN – Om plaats te maken voor de wintercollectie houdt Kledingbank Dieren een opruimingsactie. Alle zomerkleding wordt van 20 t/m 22 september tijdens de openingstijden van de kledingbank gratis aangeboden aan iedereen die interesse heeft in goede, nette tweedehandskleding.

Kledingbank Dieren zet haar deuren voor iedereen open. Een Gelrepas is dan ook niet nodig. Er is een breed aanbod aan baby/kinder-, dames- en herenkleding.

Van 25 september tot 1 oktober is de kledingbank gesloten voor inname en uitgifte. Vanaf 4 oktober 2023 treft u de wintercollectie in de rekken.
Kledingbank Dieren vindt u in het Duynhuis aan de van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Openingstijden: wo: 10.30 – 12.30 uur, do: 14.00 – 16.00 uur en vr: 10.30 – 12.30 uur. Zie ook www.stichtingstrak.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen