Welkom bij de Tuin de verwondering

Foto: Yvonne van Wordragen

VELP – Op zaterdag 23 en zondag 24 september wordt op Landgoed Biljoen bij Bijoen Groen & Liemers Hendriks een expositie van hedendaagse kunstwerken die kunstliefhebbers inspireert en betovert, gehouden.

Onlangs is het atelier van Yvonne van Wordragen verhuisd naar een inspirerende plek op het prachtige landgoed Biljoen. Een betoverende locatie waar zij in staat is voor de zesde keer de “Tuin der verwondering” te organiseren.

De aankomende expositie op 23 – 24 september en 30 september – 1 oktober biedt een gevarieerde verzameling kunstwerken van verschillende disciplines. De bezoekers zult verrast worden door het talent en de creativiteit van gerenommeerde collega’s.

Of je nu binnen of buiten de tentoonstellingsruimte bent, je zult je laten meevoeren door de magie van deze adembenemende kunstwerken en prachtige locatie. Kom en ontdek een wereld vol verwondering in de “Tuin der verwondering“. De toegang is gratis.

Tuin der verwondering

Tuin der verwondering

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen