Sjors Sportief & Sjors Creatief weer populair!

Foto: Sjors Sportief & Sjors Creatief

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Sjors blijft razend populair onder de basisschooljeugd! Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Rheden en Rozendaal kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 7 september stond de teller na vijf dagen al op ruim 100 inschrijvingen. Wat een succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Onthulling bij Kindcentrum Robin in Dieren

Op donderdag 7 september werden de eerste exemplaren feestelijk uitgedeeld aan de kinderen van Kindcentrum Robin in Dieren. ‘’De leerlingen van Kindcentrum Robin staan op de voorkant van het boekje en hebben daarom de primeur om het eerste exemplaar te ontvangen. De leerlingen ontvingen dansend en swingend van mascotte Sjors het boekje. De kinderen waren dol enthousiast’’ aldus Willemien Kragt combinatiefunctionaris sport van Sport in Rheden.

Populair

Yoga, hockey, fitness, tennis, turnen en zeilen hadden binnen enkele minuten de eerste inschrijvingen binnen. Aan de creatieve kant waren speelotheek en dans populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.rhedenontdekt.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met het hele schooljaar cursussen aan.

Laagdrempelig zonder direct te worden

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Rheden hebben samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 500 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Rheden hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen.

Meer informatie? [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen