Start to Run bij AV Gelre in Dieren

Foto: AV Gelre

DIEREN – Je hoofd leegmaken door buiten in het bos in beweging te zijn? Maar je weet nog niet welke sport bij je past? Kom zaterdag 30 september om 11 uur naar de eerste bijeenkomst van de Start2Run bij Atletiekverenging Gelre! Het enige wat je nodig hebt zijn hardloopschoenen en lekker zittende kleding. Wij helpen je met een uitgekiend programma, de juiste technieken en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders. Daag jezelf uit en ontdek dat je meer kan dan je nu denkt!

Acht weken elke zaterdagochtend om 11.00 uur en de woensdagavonden om 19.00 uur op onze locatie aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijg je een startpakket bestaande uit het Runners World magazine en audiocoaching via de app. Heb je de smaak te pakken en wil je verder, dan zorgen we voor begeleiding zodat je je snel thuis gaat voelen binnen AV Gelre.

Via de website van AV Gelre kun je je inschrijven. Bovendien vind je daar extra informatie over het initiatief Start to Run. Uiteraard mag je je vragen of opmerkingen ook sturen naar: [email protected]

Wedden dat je het beroemde hardloopvirus te pakken krijgt! Heb je het virus al wel te pakken maar je zoekt nog een gezellige club? Kom dan een keer meetrainen. De eerste vier trainingen zijn gratis en vrijblijvend. We geven trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden. Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een email naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen