Zet alvast in je agenda: 27 oktober Halloween Rheden

Foto: Marret Uijl

RHEDEN – Op vrijdagavond 27 oktober 2023 kun je weer lekker griezelen tijdens Halloween in Rheden. Kinderen (en hun ouders) kunnen dan verkleed als griezel langs spookachtig versierde huizen voor snoepjes. Tijd: 18.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via www.halloweeninrheden.nl. Doe jij ook mee als griezel of als Halloweenhuis?

Wedstrijd

Dit jaar is er een wedstrijd in maar liefst drie categorieën: engste griezel, best versierde huis en best versierde straat. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kijk voor meer informatie op www.halloweeninrheden.nl/wedstrijd

Honger naar meer

Heb je zin om jezelf binnenkort al onder te dompelen in Halloweensferen, ter voorbereiding op 27 oktober? Kom dan pompoenen snijden bij Landwinkel de Munnikenhof, volg een workshop spookjes haken bij Iris, een workshop grimeren of straattheater bij Rhedelijk Cultureel. Kijk voor meer informatie op www.halloweeninrheden.nl/activiteiten.

Mede mogelijk gemaakt door

Halloween in Rheden is een initiatief van een aantal Rhedenaren en wordt mede mogelijk gemaakt door Ami Kappers, Reklamat, Landwinkel de Munnikenhof, Pannekoekhuis Strijland, De Markies zonwering en woninginrichting, Wapen van Rheden, IJsclusief, Rhejes IJshuys en Rhedelijk Cultureel.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Halloween in Rheden? Volg de organisatie dan via Facebook of Instagram.

Workshop grimeren

Wil jij of je kind er spectaculair uitzien met Halloween? Schrijf je dan in voor een workshop grimeren, verzorgd door Rhedelijk Cultureel. De workshop begint met de basis. Daarna leer je onder andere hoe je wonden, blauwe plekken en monsters kan grimeren. In vier bijeenkomsten van twee uur ben jij de grimeur voor een schrikwekkend Halloween. Deze workshop is voor een beperkt aantal deelnemers (maximaal 15). Schrijf je daarom snel in, want vol = vol. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Wanneer: woensdag 20 en 27 september, 4 en 11 oktober, 19.00 – 21.00u. Waar: Basisschool de Holtbanck, Arnhemseweg 30, Rheden. Prijs: € 62,50 per persoon (voor 4 workshops). Inschrijven via: www.rhedelijkcultureel.nl.

Workshop halloween straattheater

Heb je altijd al eens over straat willen lopen als een zombie? Wilde je altijd al eens monsterlijk struinen door de straten van Rheden? Dat kan nu! In twee workshops van Rhedelijk Cultureel leer je alles over straattheater en ontwikkel je jouw eigen act. De workshops zijn gepland op zaterdag 7 en 14 oktober van 14.00 tot 16.00 in Rheden (IKC de Holtbanck – Magnolia) en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Je speelt op 27 oktober van 18.30-21.00 uur tijdens Halloween in Rheden. Kosten € 27,50. Er is een maximum van 15 deelnemers, dus wees er snel bij! Meld je aan via [email protected].

Spookjes haken

Bij HANDMADE BY IRIS kun je nu een pakketje kopen om een spookje te (leren) haken. Het haakpakket bevat alles om dit leuke spookje zelf te kunnen haken. Inclusief alle materialen, het patroon en een link voor de tutorial van Iris. Kom je liever langs om het te leren van Iris? Schrijf je dan in voor de workshop! Doe dit uiterlijk maandag 9 oktober 2023, want vol = vol! Voor kinderen vanaf 8 jaar (tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene). Tot 3 deelnemers (exclusief begeleiding). Wanneer: 13.00 – 15.00u op maandag 16 oktober 2023, 10.00 – 12.00u op vrijdag 20 oktober 2023. Waar: Wilhelminaweg 16, Rheden. Prijs: € 15,- per haakpakket, € 10,- workshop. Info en aanmelden: www.handmadebyiris.nl.

Pompoen snijden

Bij Landwinkel de Munnikenhof in Rheden kunnen kinderen weer een pompoen komen snijden voor Halloween. Er liggen materialen klaar op de tafels voor de winkel. Hoe lang je er over doet is afhankelijk van de vaardigheid van de deelnemer. Je betaald alleen de pompoen en het is voor iedere leeftijd. Deze activiteit is echt een perfect uitje voor het hele gezin. Leeftijd vanaf 4 jaar (alleen onder begeleiding van een volwassene). Groepen >10 graag een belletje van te voren. Vanaf dinsdag 17 oktober 2023 tijdens openingstijden van de Landwinkel. Waar: Brinkweg 30a, Rheden. Prijs: Vanaf €2,- per persoon afhankelijk van de grootte/gewicht van de pompoen. Meer info: www.demunnikenhof.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen