Sportproeverij Sios ’61 trekt 70 belangstellenden

VELP – Zaterdag 16 september opende korfbalvereniging Sios ’61 haar deuren voor een gratis sportproeverij voor jong en oud aan de Rietganssingel 117 in Velp. Maar liefst 70 geïnteresseerden waren aanwezig deze middag.

De nadruk van de middag lag vooral op jonge kinderen die de kans kregen om kennis te maken met de sport. Ze konden zich uitleven door in een bubbelbal te rollen, op het springkussen te spelen en natuurlijk waren er ook korfbalkorven om een balletje te gooien. De Kombifit Club toonde bovendien aan dat sporten echt voor alle leeftijden is.

Terwijl de kinderen zich vermaakten op het sportveld, konden ouders of grootouders genieten van een drankje of een hapje op het terras. Voor de kinderen waren er heerlijke versgebakken poffertjes en frisdrank verkrijgbaar bij de kraam.

Deze middag was volledig kosteloos en vond plaats op sportpark Overhagen van 13.30 tot 16.00 uur, met activiteiten op het buitenveld bij de kantine aan de Rietganssingel 117 in Velp. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.sios61.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen