Kiwanisclub Rheden “de Veluwezoom” pakt nog één keer uit

DIEREN – Kiwanisclub Rheden “De Veluwezoom” doneerde voor de laatste keer aan goede doelen. De club met haar vergaderlocatie in Villa Veertien aan de IJssel houdt per 1 oktober op te bestaan. Door de veranderde tijden lukt het niet nieuwe jonge leden aan de club te binden.

De gemiddelde leeftijd van de leden gaat gestaag omhoog en dus hebben de leden elkaar eens goed in de ogen gekeken en besloten de club op te heffen. Door al de activiteiten, met o.a. de Pop-Up store,  heeft voor een positief saldo gezorgd. Waardoor de vereniging nog één keer kon uitpakken!

De organisaties, die met veel vertegenwoordigers en vol verwachting zaterdagochtend in de Dierense Speeltuin aanwezig waren, reageerden allen erg enthousiast toen zij de bedragen op de cheques te horen en te zien kregen.

Hasse Schoo van Rhevak, Wilco Brinkhorst van BouwBurg, Robert-Coen Ordeman van Madierodam, Janneke Schaareman van Riqq (Meer muziek in de klas Rheden) en Marieke Hartjes Dierense Speeltuin Vereniging.

Uitreiking cheques aan Bouwburg Madierodam Rhevak elk 5000 euro, Méér Muziek in de Klas Rheden 3000 euro en Dierense Speeltuin Vereniging 13.000. Totaal 31.000 euro kon voorzitter Sam Veen namens Kiwanis Rheden uitreiken bij de opheffing van de club per 30 september. Vele blije gezichten en dankwoorden. Ondanks het trieste besluit van de club, waren ook de aanwezigen leden erg blij met de positieve reacties.

Zo gaven de ontvangers aan hiermede materialen te kunnen aanschaffen en de druk op de financiën voor de komende jaren te kunnen verminderen. Dierense Speeltuin Vereniging kan de zweefmolen laten renoveren, mede dankzij de medewerking van degene die het werk gaat doen en die de uren niet in rekening gaat brengen. O.a. door deze en andere bijdragen kunnen de activiteiten voor Meer Muziek in de Klas op 5 scholen in de gemeente Rheden worden voortgezet.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen