Jongeren gezocht voor de Social Friday pubquiz

Foto: Café d'Oranjeboom

VELP – Op vrijdagavond 29 september 2023 organiseert Incluzio Rheden een ‘Social Friday’ met een pubquiz in Velp voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 30 jaar. Hiermee sluiten zij aan bij het landelijke initiatief om jongeren op een leuke en laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen.

Jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 12 tot 30 jaar die op zoek zijn naar (nieuw) sociaal contact maar niet zo goed weten hoe ze dit aanpakken, kunnen tijdens Social Friday leeftijdsgenoten leren kennen. Dit gebeurt die dag op tientallen plekken in het land.

Social Friday in Velp

Het team JGDWRK van Incluzio Rheden organiseert een pubquiz met 5 rondes, elk met een eigen thema: muziek, dieren, aardrijkskunde, films en sport. Welk team weet het meeste? Het begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur in buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Ben jij er gezellig bij? Sanne, Dorpscoach Jeugd bij Incluzio Rheden, begeleidt deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl of [email protected].

Derde editie
Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gefaciliteerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen