Schaak-Off in Velp voor alle schakers

Foto: Eric de Winter

VELP – De Velpse Schaakvereniging organiseert op vrijdag 29 september een avond voor alle schaakliefhebbers, leden van verenigingen en vooral ook niet-leden. De Schaak-Off is een actie van de Nederlandse Schaakbond om geïnteresseerde schakers kennis te laten maken met een schaakvereniging in hun omgeving.

Vorig jaar was het zowel landelijk als voor de Velpse Schaakvereniging een gezellig en geslaagd evenement

Hoewel de Schaak-Off vooral een kennismakingsavond is, kent de avond ook een competitie-element. Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een groep met spelers van ongeveer gelijke sterkte. Er worden op één avond drie partijen gespeeld met versneld tempo: het zogenaamde rapid schaken. De winnaar van een groep kan meedoen aan een volgende ronde die regionaal zal worden georganiseerd.

Niet-leden betalen een bijdrage van € 10,-. Inschrijven kan via de speciale website: https://startmet.schaken.nl/activaties/schaak-off-2023. Bij het selecteren van de club zoek op Velp.

Schaak-Off Velpse Schaakvereniging: vrijdag 29 september 2023, van 20.00 tot 22.30 uur, Trefpunt De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2 in Velp. Inlichtingen: Eric de Winter, mail of app naar [email protected] of 06-41361155.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen