Dag van De Poort 2023 in Velp-Zuid

VELP – 17 september 2023 werd de Dag van De Poort gevierd bij Buurthuis De Poort, deze dag stond dit jaar in het teken van 450 jaar Rheden.

De Velpse Accordeon Vereniging heeft daarom een concert gegeven. Helaas begon deze dag regenachtige waardoor gesloten werd dat de Accordeonvereniging binnen haar concert moest geven. Zij hebben daarbij bekende meezingers en vrolijke melodieën gespeeld die door de aanwezige enthousiast werden meegezongen.

Ook enkele kramen van de rommelmarkt werden naar binnen verplaatst hoewel ook kinderen besloten buiten te blijven voor de kleedjesmarkt. Buiten was er  een draaimolen voor de allerkleinste en waren er diverse oud Hollandse spelen. De organisatie en enkele kraamhouders waren gekleed in Oud Hollandse kleding. Later op de dag werd het weer beter en liep ook het bezoekersaantal op waardoor er naar tevredenheid spulletjes verkocht werden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen