Harry Sacksioni opende theaterseizoen bij RhederArt

Foto: RhederArt

SPANKEREN – Met gitaarvirtuoos Harry Sacksioni in een uitverkochte Petruskerk in Spankeren is Theater RhederArt op zaterdag 16 september begonnen aan het nieuwe theaterseizoen. Aan de reacties van het publiek te horen, was het een zeer succesvol optreden.

Sacksioni speelde niet alleen gitaar. Hij vertelde ook heel veel over zijn muzikale carrière, die inmiddels meer dan 50 jaar duurt. Hij sprak ook zijn waardering uit voor het feit dat RhederArt uit louter vrijwilligers bestaat. Hij vroeg zelfs om applaus voor de organisatie. Na afloop was Sacksioni het stralende middelpunt op een foto met de vrijwilligers.

Nadat RhederArt de theaterzaal van Theothorne als onderkomen kwijtraakte, heeft de organisatie haar draai nu gevonden in de Petruskerk in Spankeren. RhederArt heeft voor dit theaterseizoen nog heel veel op het programma staan. Zie www.rhederart.nl.

(foto: Harry Sacksioni (in blauw overhemd) als het stralende middelpunt op een foto met de vrijwilligers van Theater RhederArt.)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen