Groot feest in Rhederhof!

RHEDEN – Rhederhof van Attent Zorg en Behandeling bestaat dit jaar 60 jaar en afgelopen maandag 18 september, stond in het teken van een speciale opening. Burgermeester Carol van Eert bracht een bezoek aan Rhederhof en gaf het startsein voor de komende twee feestweken.

Daarbij overhandigde hij onder andere een pentekening van het oude gemeentehuis, welke gemaakt is door de inmiddels bekende Velpenaar Kees Momma. Ook Meander en de dorpsschout van Rheden waren aanwezig om het feestje mee te vieren.

De gemeente Rheden viert immers zelf haar 450-ste verjaardag en in het kader daarvan kwam het gemeentehuisje voorrijden waar vanuit de schout de cliënten vertelde over dit jubileum en de geschiedenis. Veelal kunnen de cliënten niet meer naar de dorpsfeesten. Op deze manier kwam het feestje toch een beetje naar hen toe.

Muzikant Roeland Aerden zorgde voor hele gezellige muzikale omlijsting doormiddel van zijn muzikale menukaart. De bezoekers konden daarbij zelf kiezen uit een groot aantal feestelijke nummers. De cliënten waren zichtbaar onder de indruk van het geheel en hebben enorm genoten.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door Stichting Rhederhof beheer. De komende twee weken zullen er nog vele feestelijke activiteiten plaatsvinden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen