Lezing door bioloog Paul Janknegt over Antarctica

Foto: Vrouwen van Nu Dieren e.o.

DIEREN – Woensdag 4 oktober is bioloog Paul Janknegt te gast bij de Vrouwen van Nu in Dieren, voor een lezing over Antarctica. Hij vertelt over de expeditie die hij maakte naar Antarctica om daar wetenschappelijk onderzoek te doen naar het plantaardig leven (algen) in de zee.

Paul Janknegt maakte vanuit Kaapstad een tocht over een ruige en woeste oceaan naar Davis Station, een permanent bemand Australisch pool station op Antarctica. Tijdens de presentatie zal het vooral gaan over het sociale leven op Antarctica, hoe de Zuidpool eruit ziet, de dieren en een heel klein beetje over het onderzoek dat Paul zelf deed. De Zuidpool is niet alleen een continent van sneeuw en ijs maar ook een plek van verbazingwekkende landschappen.

De lezing begint om 19.30 uur en het is in de Ontmoetingskerk, Adm.Helfrichlaan 54 te Dieren. De toegang voor leden is gratis. Niet leden betalen € 5,00.

Voor meer informatie kunt u maile naar: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen