NIO Activiteiten- en Vrijwilligersmarkt in Rheden

Foto:

RHEDEN/ROZENDAAL – Ben je op zoek naar een leuke activiteit of ben je je aan het oriënteren welk vrijwilligerswerk bij je past? Dan is een bezoekje aan de NIO Activiteiten- en vrijwilligersmarkt op donderdagmiddag 28 september  in Partycentrum Ons Huis in Rheden een goed plan.

Tussen 16.00 en 18.00 uur kan je de zaal van Ons Huis aan het mr B. van Leeuwenplein in Rheden binnenlopen en je vrijblijvend laten informeren. Als je het lastig vindt om er voor jezelf achter te komen aan welk soort activiteit je zou willen deelnemen of je wilt wat voor een ander betekenen maar voor jezelf ben je er nog niet helemaal uit. Dan kan je met iemand vanuit Incluzio en vanuit het NIO een gesprekje voeren. Zij zitten voor je klaar en helpen je graag op weg.

Mocht jouw organisatie nog een plekje willen bemachtigen op de activiteiten- en vrijwilligersmarkt, meld je dan nog snel even aan. De toegang en deelname is gratis. Voor info: [email protected] het NIO tel.nr.: 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen