Spelenderwijs muziek leren maken!

Foto: DHO

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) start eind september weer met ‘MuziekMaatjes’, een basis muziekopleiding voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. De lessen worden gegeven door Truus Siddré. Als ‘MuziekMaatje’ leren de kinderen in een groepje letterlijk spelenderwijs de basisbeginselen van muziek maken.

De kinderen maken hun eigen fluit van bamboe. Gedurende het jaar komen er steeds meer gaatjes bij en zo ‘groeit’ de fluit mee met de vorderingen van de kinderen. Naast de bamboefluit zal er ook op diverse ritme – instrumentjes, muziek gemaakt worden en leren de kinderen uiteraard het notenschrift. De invulling van het programma staat niet vast en wordt mede afhankelijk van de interesses van de kinderen vormgegeven.

Voorop staat het plezier hebben in het maken van muziek!

Interesse? Meld je dan aan voor de vrijblijvende proeflessen. Kom eens kijken, luisteren en praten op donderdagavond, de oefenavond van DHO in de kelder van de MFC ‘De Oase’ Ericaplein 1 in Dieren. Het oefenen van het leerorkest duurt van 19.00 – 19.45 uur. U bent van harte welkom!

Voor aanmelden of meer informatie, mail naar [email protected]. Info: www.dhodieren.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter / X of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen