Rhedens Dorpsbelang zoekt bestuursleden

Foto: Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang (RD) staat voor het dienen van het algemeen belang van de bewoners van het dorp Rheden. RD zoekt op korte termijn betrokken en actieve bestuursleden.

Als onafhankelijke belangenvereniging bestaan wij al ruim 92 jaar dankzij trouwe leden, een actief bestuur en participatie van leden bij diverse activiteiten.

Voorbeelden van activiteiten zijn de realisatie van een dorpshuis (dit jaar bestaat deze 10 jaar) en recent het houden van een dorpsschouw. We representeren de vereniging in diverse (gemeentelijke) overlegorganen. Waar mogelijk en gewenst stemmen we af en werken we samen met ondernemersverenigingen ORDS en BIZ en Oranjevereniging “Rheden voor Oranje”.

We zijn gesprekspartner voor de gemeente en weten de weg binnen het gemeentelijk apparaat (wethouders, ambtenaren en politie partijen) en proberen de verbinding te zijn tussen gemeente en de bewoners van het dorp Rheden.

RD is op zoek naar enkele betrokken inwoners uit het dorp Rheden die het bestuur willen aanvullen om samen te bouwen aan de leefbaarheid in het dorp.
Belangrijk is daarbij dat zij het dorp kennen, kunnen samenwerken met anderen en daar aan tijd willen en kunnen besteden.

Graag informeren wij belangstellenden in een persoonlijk gesprek over de rol en activiteiten binnen het bestuur van RD.
Neem daarvoor contact op met het secretariaat: Wilma Simonse-Liet – tel: 06 30 05 20 64 of mail: [email protected]

Oproep namens het bestuur van belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter/X of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen