Dagje uit voor 70+ met de Museumplusbus naar het Cobra Museum

Foto: MVT

RHEDEN – Op donderdag 26 oktober 2023 is er gelegenheid om via MVT Rheden/Rozendaal mee te gaan naar het Cobra Museum in Amstelveen. Deze geheel verzorgde en fantastische dag biedt u de gelegenheid om naar het museum te gaan wanneer u dat, om wat voor reden dan ook, niet meer op eigen gelegenheid kunt.

Ook de rondleiding zit bij dit aanbod in. Gebruikt u een rollator of een rolstoel dan horen ze dat graag. Laat ook weten of u een begeleider mee wilt nemen of via MVT begeleiding wilt.

Deze dag is gratis met uitzondering van de lunch a € 12,50 (zelf een lunch meenemen mag ook). Het vertrek is om 9.00 uur en om 17.00 is de bus weer terug. Bent u 70+ meldt u dan uiterlijk 3 oktober aan via 026 3707070 op werkdagen tussen 9.30-11.30 uur of via [email protected]
Na bevestiging van uw deelname ontvangt u het programma en andere benodigde informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen