Avondje geschiedenis in voormalig Café Laros op de Jeruzalem in Velp

Foto: Café Laros

VELP – Op woensdagavond 27 september 2023 organiseerde de Buurtvereniging Burgemeester Brandtplein in Velp een avond vol geschiedenis in voormalig Café Laros in Velp. Buurtbewoner Alex Burgers kwam vertellen over de Tweede Wereldoorlog en nam unieke documenten over deze tijd mee.

De buurtgenoten kwamen in grote getallen af op de uitnodiging en werden bij het voormalig Café Laros op de Jeruzalem in Velp ontvangen met prachtige vioolmuziek gespeeld door Melanie Jansen-Eijsackers. Café Laros was speciaal voor deze avond opengesteld en gezellig ingericht. Er was heerlijke taart van banketbakkerij Teunissen uit Velp. Na de lezing was het tijd om bij de oude toog een drankje te halen en werd het een heel gezellige avond in het café waarbij er mooie gesprekken ontstonden tussen de verschillende generaties buurtbewoners.

“Voor herhaling vatbaar”, liet het bestuur van de Buurtvereniging Burgemeester Brandtplein weten. “Het was ontzettend leuk om deze avond voor buurtgenoten te mogen organiseren!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen