Week van de Ontmoeting in de Serre van Rozendaal

Foto: Martris & John Verstegen

ROZENDAAL – Beste (nieuwe) gast van de Serre van Rozendaal. In de ‘Week van de Ontmoeting’, 28 september tot en met 4 oktober, nodigen de gastvrouwen en -heren u uit om op woensdag 4 oktober te komen genieten van een klein optreden van Marina en John. Zij brengen Wereldmuziek ten gehore. Muziek uit verschillende landen, uit verschillende culturen, samengebracht om gezamenlijk van te genieten.

Wanneer u nog niet eerder bent geweest, komt u dan vooral. U bent zeer welkom.

Kent u de Serre en komt u graag op de ochtenden, neem dan iemand mee die nog niet met onze gezellige ochtend op de prachtige locatie heeft kunnen kennismaken.

Juist in de ‘Week van de Ontmoeting’ kijken wij graag extra naar elkaar om.

Het adres is Kerklaan 15 in Rozendaal. De Serre van Rozendaal is open van 10:00 uur tot 12:30 uur. Aanmelden is wenselijk en kan per mail naar: [email protected], contactpersoon Esse van Hall.

Hebt u vervoer nodig , belt u dan met mevrouw Rigtje Roelofs. Haar telefoonnummer is 06-47868916. Zij haalt u thuis op en brengt u ook weer terug.

Songs of Nature - Martris & John Verstegen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen