Kinderboekenweek 2023 bij boekhandel Jansen en de Feijter

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Boekhandel Jansen en de Feijter organiseert in die week allerlei activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar. Het thema is ‘Bij ons thuis’ en daarom hebben ze het in de winkel extra gezellig gemaakt.

De Kinderboekenweek is van oudsher ook bij uitstek dé gelegenheid om uw kind weer eens lekker helemaal zélf een boek uit te laten kiezen. Wie € 13,50 besteedt aan kinderboeken, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk cadeau.

Vanwege het thema hebben ze de ruimte achter de winkel omgetoverd tot een gezellige huiskamer. Kinderen kunnen hier nú al lekker tekenen, kleuren, plakken en in boekjes bladeren. Verdere activiteiten, voor kinderen van 6-12 jaar:
• Voorlezen op de zaterdagmiddagen 7 en 14 oktober 14.30 – 16.00 uur
• Workshop ‘Ontwerp je eigen droomhuis’ op 11 oktober. Twee keer: om 15.15 en om 16.15 uur. Kosten: € 5,- per kind.

Activiteiten
In de Kinderboekenweek-huiskamer organiseren ze ook kinderactiviteiten, voor kinderen van 6-12 jaar. De hele periode kunnen zij komen knutselen en tekenen, of zich terugtrekken in een van de tentjes in de tuin. Er wordt ook voorgelezen.

Praktische info
• Datum: 4 t/m 15 oktober 2023
• Locatie: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp, Meer info en aanmelden op: www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen