Mantelzorgcafé Velp thema: het belang van Zorgtechnologie

Foto: Innoforte

VELP – Met het thema Zorgtechnologie, Beeldzorg en Domotica belooft het weer een boeiend mantelzorgcafé te worden op donderdag 2 november 2023.

In de zorgsector is er sprake van een personeelstekort. Dat is een zorgelijke ontwikkeling. Echter, een positieve ontwikkeling is dat de technologie in de zorg steeds beter wordt. Denk daarbij aan alle hulpmiddelen die er bestaan en die kunnen ondersteunen om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Graag vertelt wijkverpleegkundige Anne Marie van Amerongen welke ontwikkelingen er op dit gebied zijn binnen Innoforte en hoe deze ingezet kunnen worden.

Mantelzorgcafé
Iedereen die zorg verleent aan een familielid, vriend of buur, jong of oud of die geïnteresseerd is in dit onderwerp is welkom. Wie namelijk de zorg heeft voor iemand met dementie of chronische ziekte, kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Het Mantelzorgcafé biedt dit. Hier komen mensen die in vergelijkbare omstandigheden zijn, in een ontspannen sfeer samen.

De avond wordt geleid door Anne Marie van Amerongen (wijkverpleegkundige) en Sandra Tuijten (Casemanager Dementie). Het Mantelzorgcafé wordt gehouden in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. Het is van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is gratis.

Aanmelding
U bent van harte welkom deze avond! Aanmelden is verplicht, zodat ze weten hoeveel mensen ze mogen verwelkomen. U kunt zich telefonisch aanmelden via 026 – 370 7070 van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij het MVT (Meldpunt Vrijwillige Thuishulp) of per mail naar [email protected]. Aanmelden kan ook bij dagbesteding ’t Prieel van Innoforte, op nummer 06 – 8369 7204 of per mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen