Posbank Belevingstocht op 11 november: beleef de herfst

Foto:

RHEDEN – Op zoek naar een prachtige wandeling en die combineren met het genieten van optredens van artiesten? Wandel dan mee met de Posbank Belevingstocht op zaterdag 11 november.

Ervaar tijdens deze tocht de magie van de herfst tijdens de betoverende natuurwandeling! Slenter door adembenemende herfstlandschappen, laat je verwonderen door getalenteerde artiesten die je onderweg verrassen met hun kunst, en laat de prachtige herfstkleuren je zintuigen betoveren. En voor de kleintjes is er een wereld vol plezier en avontuur om te ontdekken.

Deze unieke belevenis is perfect voor het hele gezin.

En, de opbrengst van de tocht komt ten goede aan vier lokale goede doelen. Voor meer informatie, beelden van een vorige editie en tickets: www.posbankbelevingstocht.nl 

Posbank belevingstocht

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen