60 jaar “The Savages”, een geslaagd reünie-concert!

RHEDEN – Op zondag middag 15 oktober was er een Reünie optreden van de bekende Rhedense band “Savage Revival” in Partycentrum “Ons Huis” in Rheden. Onder een goede publieke belangstelling vierden ze daarmee hun 60-jarig bestaan!

“SAVAGE REVIVAL”. Wederopstanding van de holbewoners betekent het. Maar dat dekt niet geheel de lading, want eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. De vier mannen die in het Rheden van de jaren 60 een gitaarbandje begonnen met de naam “The Savages”, naar een van de eerste grote hits van The Shadows. Ze zijn er nog steeds, in dezelfde samenstelling en met de leuke muziek uit die jaren.

Zanger Theo Matser, tevens slaggitarist, Kees Bongers op basgitaar, Dick Rexwinkel op de sologitaar en Jan Jansen, die maakt met zijn slagwerk de band compleet. De dames van de bandleden werden door de heren verrast met een mooi boeket voor al die jaren steun aan hun muzikanten. Een echt Reünie-concert als een feest van herkenning. Niet alleen door de muziek – bekende hits van o.a. Buddy Holly Elvis, CCR  en natuurlijk Cliff Richard en The Shadows kwamen voorbij – maar vooral ook door uit de hele omgeving en alle hoeken van het land fans. Vrienden en bekenden van vroeger die elkaar vaak na heel veel jaren weer eens terugzagen.

Onder de aanwezigen ook Dorpswethouder Gea Hofstede die speciaal naar “Ons Huis” kwam om de bandleden te feliciteren met dit bijzondere jubileum. De fans hopen van harte op een vervolg van deze mooie middag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

60 jaar “The Savages”, een geslaagd reünie-concert!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen