Geslaagd Oktoberfest in Partycentrum Ons Huis in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 21 oktober was het weer tijd voor “Das Grosse Rhejes Oktoberfest met Die Egerländerfreunde” in Partycentrum Ons Huis aan het Mr. Burg. v Leeuwenplein in Rheden. Dit evenement bracht Die Egerländerfreunde, een gelegenheidsorkest met ervaren muzikanten en dirigenten uit Gelderland en Overijssel, samen.

Die Egerländerfreunde openden het Oktoberfest om 20.00 uur in Partycentrum Ons Huis, en creëerde een traditionele sfeer met lange tafels, grote pullen Paulaner bier en heerlijke Beierse braadworst en bockworst. De meeste van de 120 bezoekers waren gekleed in Dirndl en lederhosen. Het toporkest Egerlánder zorgde direct voor een geweldige sfeer, er werd gedanst en gelachen, en de pullen bier bleven rijkelijk vloeien. Vervolgens nam DJ Marcel de muziek over en wist ook hij de feestgangers in de zaal te vermaken met zijn Apréski. Om 23.30 uur was het de beurt aan de Schagerzangeres Anita. Ook hier ging het dak eraf, met velen die op de banken en tafels dansten en meedeinden.

Dit was een geslaagd feest dat begon om 20.00 uur en eindigde om 01.30 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ooOktoberfestk onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen