Muziek verbindt in ’t Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Wie van muziek houdt moest op zondagmiddag 22 oktober in ’t Sprengenhus zijn. Onder het motto  “’t Sprengenhus bron van muziek” organiseerde Stichting ’t Sprengenhus een bijzondere muzikale happening.

Gin & Tonic brengt een breed scala aan wereldmuziek, Bits of Silver brengt country en popmuziek ten gehore uit de jaren 60 en 70. Bluessum speelt basic Blues met bekende en minder bekende nummers van een groot aantal artiesten uit het genre.

Deze bands verzorgden afwisselend elk 3 optredens van zo’n 20 minuten, en hanteerden een aangenaam geluidsvolume. Samen wilden zij op deze manier laten meebeleven dat hun verschillende muziek samen te binden is tot een schitterend programma.

De zaal in ’t Sprengenhus was open vanaf 13.30 uur. Aanvang van de show was om 14.00 uur. De toegangsprijs bedroeg 5 euro per persoon en was contant aan de zaal te voldoen.

Dit was een mooie gelegenheid om het belang van ’t Sprengenhus voor Laag-Soeren te onderstrepen en te genieten van een waar muziekspektakel.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen