Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers zaterdag 11 november 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Verwenmiddag op de Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers in de gemeente Rheden en Rozendaal. Bent u een van de mensen die zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal?

Dan bent u, mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende middag op de Dag van de Mantelzorg. Even de boel de boel laten want mantelzorgers vinden dat zorgen vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient een schouderklop!

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden, dat kan niet vaak genoeg gezegd worden

De Dag van de Mantelzorg is daarom voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om hen in het zonnetje te zetten en te verwennen door een middag van ontspanning te bieden. MVT (organisatie voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag. De bijeenkomst vindt plaats in Boerderij de Deel, Heuvenseweg 6 te Rheden.

Deze middag kunt u genieten van gezelligheid en muziek. Er is heerlijke muziek verzorgd door een trio met zang, gitaar, accordeon en contrabas. U ziet een optreden van een dolkomisch duo en natuurlijk wordt iedereen deze middag nog uitgedaagd met “hersenkrakers”. Intussen wordt u verwend met heerlijke drankjes en hapjes.

U bent welkom op zaterdag 11 november om 13.30 uur en om 16.30 uur eindigt het programma. Deelname is gratis.

Wilt u er bij zijn meldt u dan uiterlijk 6 november aan bij MVT Rheden en Rozendaal. Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, (andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected]

Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Zij zullen dan hun uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen