Vrijdagavond 27 oktober Halloween in dorp Rheden

Foto:

RHEDEN – Op vrijdagavond 27 oktober 2023 kun je weer lekker griezelen tijdens Halloween in Rheden. Kinderen (en hun ouders) kunnen dan verkleed als griezel langs spookachtig versierde huizen voor snoepjes. Doe jij ook mee als griezel of als Halloweenhuis?

Wedstrijd

Dit jaar is er een wedstrijd in maar liefst drie categorieën: engste griezel, best versierde huis en best versierde straat. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kijk voor meer informatie op www.halloweeninrheden.nl/wedstrijd

Doe jij ook mee als griezel of als Halloweenhuis?

Mede mogelijk gemaakt door
Halloween in Rheden is een initiatief van een aantal Rhedenaren en wordt mede mogelijk gemaakt door Ami Kappers, Reklamat, Landwinkel de Munnikenhof, Pannekoekhuis Strijland, De Markies zonwering en woninginrichting, Wapen van Rheden, IJsclusief, Rhejes IJshuys, Rhedelijk Cultureel en Centrum Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen