Halloween Kermis Dieren 2023

DIEREN – Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober, was/is het Ericaplein in Dieren weer het toneel van de derde editie van de Halloween Kermis Dieren. Dit spookachtige evenement is/was elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur, met als hoogtepunt de Ghost Train die op zaterdagavond vanaf de Praxis aan de Spankerenseweg vertrok en een ronde heeft gemaakt door Dieren om uiteindelijk bij de Kermis te eindigen.

Op vrijdag 27 oktober ging de kermis om 13.30 uur van start, helaas was het weer die dag niet al te best. Gelukkig keerde het tij op zaterdag 28 oktober, en de weergoden waren ons gunstig gezind, wat meteen zorgde voor drukte op de kermis. Om 18.30 uur vertrok de parade met de Ghost Train als blikvanger vanaf Praxis aan de Spankerenseweg. De route voerde via de Wilhelminaweg en het Callunaplein, met als eindbestemming het Ericaplein, waar ze rond 19.15 uur aankwamen. Hier werd de avond op spectaculaire wijze ingeluid met de Fright Night, inclusief vuurspuwers en een vogelaar. Iedereen was van harte welkom om zich in hun engste outfit te vertonen en plezier te beleven op de kermis. Bovendien was er een Halloween lichtjesmarkt op het Callunaplein, die geopend was van 12.00 tot 21.00 uur.

Op zondag 29 oktober staat er vanaf 14.00 uur een kindermiddag gepland, compleet met een betoverende bellenbende naast de kermis. Er zijn tal van attracties te vinden, waaronder botsauto’s, een schiettent, een break dance, een booster, een reuzenrad, een rups buggy, een draaimolen, pinkdate, eendjes, een snoepkraam, suikerspin en een frietkraam. Deze kindervriendelijke activiteiten zijn beschikbaar van 12.00 tot 23.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen