Allerzielenviering begraafplaats Bergweg Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het is al jaren een traditie om op Allerzielendag samen te komen op de begraafplaats aan de Bergweg om alle overleden familieleden, vrienden en bekenden die hier begraven of bijgezet zijn te gedenken. Dat gebeurt altijd aan de hand van een thema. Het thema van 2023 is ‘Ontrafeld Verleden’ en is ontleend aan een onlangs opgedoken geschiedenis van een van de op de begraafplaats begraven personen.

De Allerzielenviering zal worden gehouden op de RK Begraafplaats aan de Bergweg te Velp op donderdag 2 november 2023 om 16.00 uur.
De viering vindt plaats met medewerking van pastoraal werker Anita Coenraads, het Rouw- en Trouwkoor van de O.L.V. Visitatiekerk en het koor Trente Plus onder leiding van Marry van Weerdenburg, jachthoornblazersgroep Cornure en uitvaartzangeres Machabelle.

Traditiegetrouw is er na afloop gelegenheid om met bestuur en meewerkende vrijwilligers na te praten onder het genot van een glaasje glühwein.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen