Lichtjesregen…“Steek een licht op” in Spankeren

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Er is veel behoefte om overledenen gezamenlijk te gedenken. Verdriet verbindt omdat we samen zoeken naar troost en steun. Voor die nabijheid opent de Petruskerk op 5 november voor iedereen haar deuren.

De inloop is vanaf 19.00 uur en van 19.30 tot 20.00 uur is er een programma met muziek en zang, een verhaal en een gedicht. Daarna is er een ‘lichtjesregen’ in de tent buiten. Daar kan iedereen kaarsjes aansteken om iedereen te gedenken die we in ons leven moeten missen.

U kunt ook een speciale grafkaars aansteken om op een van de graven neer te zetten. En in de kerk kunt u een naam in een gedenkboek laten kalligraferen om zo de herinneringen aan uw dierbaren levend te houden. Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd.

Ook is er aandacht voor kinderen die een lichtje willen branden voor degenen die voor hen belangrijk zijn. Dat kan familie zijn maar ook huisdieren. Het gaat om hun belevingswereld. Iedereen is van harte welkom. Dat de kerk voor alle dorpsgenoten een ontmoetingsplek mag zijn!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen