Dit was Halloween 2023 bij de Narrenkap in Velp!

VELP – Op zaterdag 28 oktober toverde Cv. de Narrenkap het landgoed Biljoen in Velp voor de 5de keer om tot een heus Halloween-spektakel. Met meer dan 60 vrijwilligers voor en achter de schermen werden de 400 deelnemers tijdens de tocht continu de stuipen op het lijf gejaagd.

Vanaf 19:00 uur startten de eerste groepen in de ‘light-versie’, zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van dit evenement. Na 20:00 uur gingen de acteurs en figuranten dan écht helemaal los, waarbij de angstkreten in de wijde omtrek te horen waren.

Al met al een geslaagd evenement, waar de organisatie met tevredenheid op terugblikt. Wil je hier volgend jaar weer bij zijn? Noteer hem vast in de agenda voor zaterdag 26 oktober 2024! Wil je niets missen rondom Halloween en onze andere evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Langs deze weg wil de organisatie alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren bedanken. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk! Ook bedanken ze Geldersch Landschap en Kasteelen voor haar medewerking aan dit evenement.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen