‘Heel Dieren bakt’ kersttaart en peperkoekhuisjes voor Kika

Kerstmarkt 2022
Kerstmarkt 2022
Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – 16 december 2023 organiseert Tante Pollewop Events in samenwerking met studenten van Saxion Deventer in opdracht van centrum Dieren het familie kerst(festival). Dit evenement zal worden gehuld in oud Hollandse Anton Piecksfeer. Naast een breed aanbod van winterse activiteiten wordt er ook een actie voor Kika georganiseerd.

Voor sommige kinderen met kanker zal deze feestelijke kerstperiode veel minder feestelijk en spannend zijn. Er blijft altijd veel geld nodig voor onderzoek en behandeling. Daarom heeft de organisatie een actie opgezet om geld op te halen voor Kika. Dit is heel Dieren bakt kersttaarten (volwassenen) en peperkoekhuisjes (kinderen).

De totale opbrengst is voor Kika.

Tijdens het evenement zal een jury welke bestaat uit de kerstman, zijn elf en Victor Smeets (een oud deelnemer van Heel Holland bakt), de baksels beoordelen op uiterlijk, smaak en creativiteit. Vervolgens zijn de baksels te koop. Bakkerij Koers doneert daarvoor doosjes en zakjes en Jumbo en Hema verzorgen o.a. de prijzen. Wethouder Gea Hofstede zal de prijzen uitreiken.

De studenten van Saxion zullen ook een kraam bemannen waar 2e hands speelgoed kan worden ingezameld voor gezinnen met kinderen waar het minder vanzelfsprekend is dat zij een kerstcadeau krijgen. Zij doneren dit aan lokale organisaties zodat al het speelgoed op de juiste plek terecht komt. Speelgoed kan worden ingeleverd tussen 10.00 en 16.00 uur. Het is belangrijk dat het speelgoed schoon en niet kapot is.

Wil je meedoen met de wedstrijd voor Kika? Geef je dan op via www.tantepollewopevents.nl/kerstfeest
Natuurlijk mag je ook meedoen als je niet in Dieren woont.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen