Wie wordt het nieuwe Prinsenpaar bij Cv. De Heiknüüters?

Foto: Cv. de Heiknüüters

RHEDEN – Op facebook circuleren al diverse berichten waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht wie het nieuwe Prinsenpaar 2023-2024 wordt. Hoewel, of je er echt veel wijzer van wordt is de vraag. Op zaterdag 11 november wordt, tijdens het jaarlijkse Prinsenbal, met een groot spektakel het geheim onthult!

Om 20.11 uur zullen Prins Stan de 1e met Prinses Kim en hun gevolg de zaal betreden voor een mooie avond vol dans en muziek. Na 2 jaar de scepter over het Knüütergat te hebben gezwaaid is de tijd gekomen dat zij deze overdragen aan een nieuwe Prinsenpaar. Ze hebben er 2 fantastische jaren van gemaakt en we zullen dan ook op ludieke wijze afscheid nemen van dit mooie Prinsenpaar. Ze zijn een fantastisch visitekaartje geweest voor “De Heiknüüters”!

Daarna komt het grote en spannende moment waarop het nieuwe Prinsenpaar wordt gepresenteerd. Zoals gewoonlijk beloofd dit ook weer een mooi spektakel te worden, waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Een ander zal feestelijk worden omlijst met enkele optredens van de dansgardes, veel muziek en enkele verassingen, zodat we weer kunnen uitkijken naar een mooie avond waarop iedereen die carnaval een warm hart toedraagt van harte welkom is om dit feest met ons mee te vieren. Na het officiële gedeelte zal er nog na gefeest worden tot in de kleine uurtje.

Bent u ook zo benieuwd?

Kom dan op 11 november aanstaande naar het Prinsenbal van Cv. De Heiknüüters in Feestburcht Ons Huis aan het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden. Als u erbij bent, weet u het als eerste, dus komt allen naar Feestburcht “Ons Huis” om het mee te maken. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en voor de leden is de toegang vrij. Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs € 5,00.

Prinsenbal Cv. de Heiknüüters 2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen