IVN Spelwandeling “In het spoor van de wolf”

Foto: Jamie Lebbink Fotografie

ELLECOM – Geen gewone wandeling met een IVN-gids, maar een podcast op je mobieltje waarin wolvin Leia je door haar territorium gidst. Ze vertelt je over haar leven en belevenissen en je krijgt vragen over de wolf, waar je punten mee kunt verdienen.

Wie de meeste vragen goed heeft is de winnaar.

Dit spel is geschikt voor jong en oud en voor je het weet heb je veel geleerd over het leven van een wolvin. De wandeling duurt ongeveer 2 uur over onverharde paden en er loopt een IVN-gids mee om technische en inhoudelijke vragen te beantwoorden.

Deze bijzondere excursie is op 19 november en start om 13.00 uur vanaf parkeerplaats Sterrebos aan de Zutphensestraatweg in Ellecom. De gratis app Seppo kun je downloaden via de app- of play-store op je telefoon. Zorg dat je mobieltje goed is opgeladen, ter plekke ontvang je een code waarmee je het spel kunt starten.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie ook op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen