Durf te vragen op de Beursvloer

Foto:

RHEDEN/DOESBURG – Voor verenigingen en stichtingen en andere inwonersinitiatieven uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal is de Beursvloer hét moment om in contact te komen het lokale bedrijfsleven. Op maandag 20 november kan ook jouw organisatie laagdrempelig speeddaten en sociaal zakendoen.

Ondernemers willen graag je ondersteunen en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Op de beursvloer wordt gedurende het dynamische match-uur op een verrassende wijze zaken gedaan. Hoekmannen en hoekvrouwen brengen tussen 18.00 en 19.15 uur zoveel mogelijk vragende organisaties in contact met maatschappelijk betrokken ondernemers.

Het lokale bedrijfsleven helpt het verschil te maken voor het verenigingsleven. Ondernemers helpen graag met expertise, netwerkwerk, beschikbare materialen en mogelijk andere faciliteiten, zodat organisaties en projecten weer versterkt verder kunnen. Op de beursvloer wordt er gehandeld met gesloten beurs.

Een greep uit de hulpvragen: advies over marketing en energieaanpassingen, hulp bij vrijwilligersbeleid opstellen, opbergmaterialen, verhuisdozen, stellingen, opslagunit, een training rond agressie, kennis voor opstellen themaboxen rondom ingrijpende gebeurtenissen, handjes die gegevens willen intikken, kennis over groen in buitenruimte en wie wil gastlessen verzorgen aan mbo studenten.

Een greep uit het aanbod vanuit het bedrijfsleven: hulp bij marketingopdrachten en kleine juridische vraagstukken, opzetten van administratie voor een penningmeester, diverse boxen, gaasmatten, 2e hands (school)meubilair, magazijnstellingen, coaching rondom persoonlijke ontwikkeling en werkdruk, training voor vrijwilligerscoördinatoren.

Doet ook jouw organisatie of bedrijf mee?

Meld jouw organisatie of bedrijf aan en benoem zo concreet mogelijk de vraag en/of aanbod. Vind je het lastig de vraag concreet te maken, neem dan even van tevoren contact op.

Aanmelden

Het programma begint om 18.00 uur. Vooraf is er vanaf 17.30 uur een kopje soep met een broodje. Tussen 18.00 en 19.15 uur is het matchtime op de beursvloer met naderhand de gelegenheid om te netwerken met een hapje in de hand.

De Beursvloer wordt georganiseerd vanuit de Doesburg Rhedense Uitdaging en vindt plaats bij Doesburgse bedrijf Ubbink aan de Verhuellweg 9, net over de IJsselbrug links.

Aanmelden en/of extra informatie: Doesburg Rhedense Uitdaging, Maud van Braam, tel.: 06 363 24 778 – [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen