Prinsenbal bij de Dierense carnavalsvereniging De Nölers

DIEREN – Zaterdagavond 11 november 2023 vond het Prinsenbal plaats van de carnavalsvereniging De Nölers uit Dieren.Zij namen in hun Feestburcht Activiteitenpark de Veluwse Poort afscheid van Prins Kevin de 1e en zijn adjudant Bod, zij droegen de scepter over aan de nieuwe Prins 2023-2024, Prins Jesse de 1e en zijn adjudant Ivar, bijgestaan door hofdame Marloes.

Zij hebben het voor het zeggen dit carnavalsseizoen, onder het moto : “Elk probleem fiksen wij meteen, Ai Je To.”

Om 20.11 uur werd het carnavalsfeest officieel geopend in feestburcht De Veluwe Poort, het prinsenbal had een avondvullend programma met stukjes, muziek en veel gezelligheid. De Prinswissel vond om 21.15 uur plaats en droeg Prins Kevin de 1e de scepter over aan de nieuwe Prins Jesse de 1e met zijn adjudant Ivar, zij gaan er weer een geweldig carnavalsjaar van maken beloofden ze.

Het was weer een ouderwets gezellige avond, vele bezoekers vermaakten zich opperbest met de geweldige muziek van Party Sound Together, ook het bier vloeide rijkelijk, het feest ging tot in de laatste uurtjes door. Alaaf!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen