Succesvol zondagmiddag concert Sursum Corda Ellecom

Foto: Sursum Corda

ELLECOM – Ten overstaande van een volle kerk in Ellecom heeft het 50+koor Sursum Corda de bezoekers zondagmiddag 12 november getrakteerd op een mooie uitvoering.

Samen met het Maas en Waal Mannenkoor uit Puiflijk en soliste Maria Bod hebben de bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma. Met onder andere liederen uit musical de West Side Story maar ook het songfestival lied Eres Tu en het bekende lied Vrede is Ver van Rob de Nijs. Dit hebben beide koren ter afsluiting samen gezongen.

De komst van dirigent Ton de Waal heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De zangers zingen met veel plezier en overgave. Hoewel Sursum Corda met 40 leden bijna aan haar maximum zit, kunnen mannenstemmen zich nog aanmelden. Meer informatie daarover is te vinden op www.sursumcordainellecom.nl

Sursum Corda

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen