Gratis warmtewandeling om warmtelekken op te sporen

Foto: rijnenijsselenergie

RHEDEN – Het seizoen van de warmtewandelingen is weer begonnen! De kachel gaat weer aan en het is zonde als de warmte in je huis dan weglekt. Met een thermografische warmtecamera zijn deze lekken op te sporen in een gezamenlijke buurtwandeling.

Vorm een groepje van 5 tot 8 buren en vraag een gratis warmtewandeling aan in de gemeente Rheden. Onder leiding van een warmtescanspecialist gaan jullie op zoek naar de plekken waar er niet goed geïsoleerd is en krijgen jullie duurzame tips van de warmtecoach. Na afloop ontvangen alle deelnemers een rapportage van de warmtewandeling.

Aanvragen kan via https://www.rijnenijsselenergie.nl/bespaaradvies/warmtewandeling/. Het is ook mogelijk een individuele betaalde warmtescan aan te vragen. Zie de website.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen